praktijk voor haptonomische begeleiding
bij relationele problemen


Haptotherapie is een therapie met als uitgangspunten voelen en ervaren. Daar waar problemen ontstaan tussen voelen, denken en handelen biedt Haptotherapie ondersteuning en begeleiding.

Nu ik gedeeltelijk met pensioen ben, maar het vuur voor het vak nog niet gedoofd is, werk ik nog enkele dagen per maand.
Image

Praktijk
'de rode kastanje'


De praktijk is opgericht door Vera Krouwels.
Haptotherapeut.

Image

Samen met je partner
wil je samen met je partner onderzoeken hoe jullie de relatie kunnen verdiepen dan zijn er verschillende mogelijkheden. Een combinatie haptotherapie/EFT-relatietherapie eventueel aangevuld met een sessie paardencoaching.  Indien nodig kan ik aan huis komen.

Zie ook deze link

Image

Individuele relatie therapie
wil je individueel onderzoeken hoe je een relatie kunt verbeteren? Dat kan ook. Of het een relatie met een partner betreft of een familielid of collega dat maakt niet uit. Zelfs de relatie met je hond kan het onderwerp van aandacht zijn.

AFSPRAAK MAKEN

Informeer naar de mogelijkheden en kosten. Ik werk nog enkele dagen per maand in Groningen en Drenthe en aan huis.

Ik ben bereikbaar op tel: 0629390649 rechtstreeks of via het antwoordapparaat wanneer ik aan het werk ben. Als u uw naam en telefoonnummer inspreekt wordt u meestal dezelfde dag terug gebeld. U kunt eventueel ook via de mail contact leggen: info@derodekastanje.nl